• Novinky

            • Opatrenie ministra školstva

              26. 3. 2020

              Na základe usmernenia ministra školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky podľa ustanovenia § 3 ods. 8 vyhlášky č. 231/2009 Z. z. Ministerstva školstva SR  na základe rozhodnutia hlavného hygienika a záverov Ústredného krízového štábu, ktoré je zapríčinené šírením respiračného ochorenia vyvolaného novým koronavírusom COVID-19 prerušuje vyučovanie na školách a školských zariadeniach v období od 30. marca 2020 až do odvolania!

              Rovnako tak určil nové termíny podávania žiadostí o prijatie dieťaťa do materskej školy, zápisov zo základnej školy, podávania prihlášok na stredné školy, prijímacích skúšok na stredné školy, ústnych maturít a záverečných skúšok, ako aj prijímacích skúšok na základné umelecké školy. Celé znenie: TU

            • Usmernenie ministerky školstva zo dňa 12.3.2020

              13. 3. 2020

              Na základe usmernenia ministerky školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky podľa ustanovenia § 3 ods. 8 vyhlášky č. 231/2009 Z. z. Ministerstva školstva SR o podrobnostiach o organizácii školského roka na základných školách, na stredných školách, na základných umeleckých školách, na praktických školách, na odborných učilištiach a na jazykových školách v dôsledku ohrozenia života a zdravia detí, žiakov alebo zamestnancov škôl a školských zariadení na základe rozhodnutia hlavného hygienika a záverov Ústredného krízového štábu, ktoré je zapríčinené šírením respiračného ochorenia vyvolaného novým koronavírusom COVID-19 prerušuje vyučovanie na školách a školských zariadeniach v období od 16. marca 2020 do 27. marca 2020 vrátane.

            • Zrušená prevádzka

              11. 3. 2020

              Riaditeľstvo Základnej umeleckej školy oznamuje rodičom, že od 12. marca 2020  až do 16. marca 2020 nebude prevádzka v ZUŠ na základe rozhodnutia krízového štábu mesta Čierna nad Tisou za účelom zníženia rizika šírenia nákazy COVID-19 (koronavírus) .

              Za pochopenie ďakujeme.